«Tavs auto» dokumentālais stāsts par Pikes Peak sacīkstēm (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Autoinženiera Andra Dambja vadītais uzņēmums eO šovasar piedzīvoja ugunskristības leģendārajās Pikes Peak kalnā braukšanas sacīkstēs Koloradospringsā, ASV.

LTV7 raidījuma «Tavs auto» radošā komanda bija klāt šajā unikālajā autosporta pasākumā, dokumentējot Latvijas eO komandas startu un atklājot Pikes Peak kalnā braukšanas sacensību vienreizējo magnētisko spēku, kas gandrīz gadsimta garumā pievelk autosportistus no visas pasaules, liekot mest izaicinājumu 19,99 kilometrus garajai trasei. Tā sākas 1440 metru augstumā, bet pēc 156 bīstamiem pagriezieniem finišē mākoņos - 4300 metru augstumā.

Kā uzbraukt smailē ātrāk par visiem? Un kā atrast sevī spēkus, lai atgrieztos tur vēlreiz - par spīti tam, ka pirmajā reizē kalns ir izrādījies spēcīgāks? Par to speciāli izveidotajā dokumentālajā stāstā «Uzvaras cena», ko LTV7 kanālā raidījumā «Tavs auto» varēsiet skatīties 3.septembrī, plkst.23.00.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu