Kubica nosaukts par FIA Gada personību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Poļu autosportists Roberts Kubica, kurš 2011.gadā avārijā guva smagas traumas, nosaukts par Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Gada personību.

Šobrīd 29 gadus vecais sportists aizvadīja veiksmīgu Pirmās formulas (F-1) braucēja karjeru, kuras laikā bija izcīnījis vienu uzvaru, tomēr smagā avārijā rallija sacensību laikā Kubica guva dzīvībai bīstamas traumas. Veselības problēmu dēļ sportists, visticamāk, nekad neatgriezīsies Pirmās formulas (F-1) čempionātā, tomēr tagad viņš sācis rallija karjeru.

Paredzams, ka nākamajā sezonā Kubica jau būs pilnvērtīgs pasaules autorallija čempionāta (WRC) braucējs, jo spēcīgās «M-Sport» komandas vadītājs Malkolms Vilsons izteicies, ka vēlas, lai polis 2014.gadā būtu tās līderis.

FIA Gada personības aptaujā Kubica apsteidza tādus pazīstamus sportistus kā Sebastjanu Fetelu, Sebastjanu Lēbu un Sebastjanu Ožjē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu