Grjazins ERČ posmā Akropolē startēs ar jaunu stūrmani

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: srt.lv

Ar Latvijas licenci braucošais krievu pilots Vasīlijs Grjazins šonedēļ Eiropas autorallija čempionāta (ERČ) trešajā posmā Akropolē startēs ar jaunu stūrmani, vēsta rīkotāji.

Ar savu iepriekšējo stūrmani Dmitriju Čumaku pilots sadarbību ir pārtraucis, viņa vietā piesaistot sava tēva bijuši navigatoru Dmitriju Jeremejevu.

«Čumaks zināmu iemeslu dēļ nevar turpināt startēt ar mums. Jeremejevu zinu ļoti ilgi, jo viņš karjeru sāka kopā ar manu tēvu. Tāpat viņam jau ir pieredze Akropoles rallijā,» izteicies Grjazins.

ERČ pirmā posma absolūtajā vērtējumā Austrijā Grjazins ierindojās septītajā vietā, bet otrajā posmā - rallijā «Liepāja» - izcīnīja otro vietu.

Kopējā ieskaitē pēc diviem posmiem Grjazins pašlaik ieņem trešo vietu.

Akropoles rallija pamatsacensības notiks sestdien un svētdien.

ERČ šīgada sezonā ir 12 posmi. Sezona tiek dalīta divās daļās - pirmie un pēdējie seši posmi -, čempionāta kopvērtējumā skaitot četrus labākos rezultātus no katras daļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu