Trīs Volkswagen Portugāles rallija vadībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

Pašreizējais pasaules čempions francūzis Sebastjans Ožjē («Volkswagen») ceturtdien triumfēja pasaules autorallija čempionāta (WRC) sezonas ceturtā posma, kas norisinās Portugālē, pirmajā ātrumposmā.

Francūzis pirmo «dopu», kas bija 3,27 kilometrus garš, veica divās minūtēs un 52,7 sekundēs, kas bija par 1,3 sekundēm labāks laiks nekā viņa komandas biedram Jari-Mati Latvalam no Somijas.

Tikmēr trešajā vietā ierindojās norvēģis Andrēass Mikelsens, kurš arī startē ar «Volkswagen» markas spēkratu.

Foto: Volkswagen Motorsport

Piektdien Portugāles posms turpināsies ar sešiem «dopiem», bet rallijs noslēgsies svētdien.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc trim posmiem Ožjē kontā ir 63 punkti. Viņam ar 60 punktiem seko Latvala, bet trešo vietu ar 32 punktiem ieņem norvēģis Madss Estbergs («Citroen»), kurš gan ievērojami atpalicis no vadošajiem braucējiem.

Pasaules čempionāta kalendārā šosezon ir 13 sacīkstes. Noslēdzošais sezonas posms novembra vidū tiks aizvadīts Velsā.

Ožjē par pasaules čempionu pērn tika kronēts jau divus posmus pirms sezonas beigām. Pirms tam deviņus gadus pēc kārtas - no 2004. līdz 2012.gadam - čempiona gods tika leģendārajam francūzim Sebastjanam Lēbam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu