«Lokomotīves» spīdvejisti tiek pie pirmā punkta jaunajā sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Daugavpils «Lokomotīves» komanda svētdien tika pie sava pirmā punkta Polijas spīdveja (otrās spēcīgākās) līgas čempionāta jaunajā sezonā.

Savā trekā notikušajās sacensībās «Lokomotīve» cīnījās neizšķirti 45:45 ar Ļubļinas vienību KMŽ.

Sezonas pirmajā mačā savā pilsētā Daugavpils klubs nespēja nosargāt iesākumā iekrāto pārsvaru, bet priekšpēdējā braucienu kārtā jau bija spiests atspēlēties.

Pa desmit punktiem mājiniekiem atveda Andžejs Ļebedevs un soms Jūnass Kilmakorpi.

Ar divās kārtās izcīnītu vienu punktu «Lokomotīve» kopvērtējumā astoņu komandu konkurencē ieņem sesto vietu.

Šosezon Polijasspīdvejalīgā, kas iepriekšējā sezonā bija pirmā līga, startē astoņas komandas. Pēc divu apļu cīņām četras labākās vienības sacentīsies pusfinālā, bet fināla uzvarētāji iekļūs Polijas ekstralīgā. Tikmēr zaudētāji aizvadīs divus mačus ar valsts spēcīgākās līgas priekšpēdējo komandu. Tikmērspīdvejalīgas vājākā vienība dosies uz valsts otro līgu, bet priekšpēdējā komanda divreiz sacentīsies ar otrās līgas vicečempionu.

Iepriekšējā sezonā «Lokomotīve» pirmajā līgā ierindojās trešajā vietā, bet šosezon vienības galvenais uzdevums ir iekļūt čempionāta labāko komandu četriniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu