Austrumeiropas drifta čempionāts strauji tuvojas Rīgai (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo trīs pilotu starpā katrā posmā tiks sadalīti 3000 eiro, kas braucējiem noteikti būs kā papildus stimuls braukt vēl agresīvāk un riskantāk. Tomēr jāatceras – Biķernieku trase kļūdas nepiedod. Pagājušā gada EEDC (Austrumeiropas drifta čempionāts) posmā savus auto Biķernieku betona sienās un riepās pamatīgi apskādēja deviņi braucēji.

Prestigio EEDC pirmais posms Rīgā sāksies ar treniņiem, kas piektdien, 2. maijā, norisināsies no 14:00 līdz 19:00, savukārt sacensību atklāšana sestdien paredzēta 14:00. Ieejas biļetes cena sestdienas sacensībām būs 10 eiro, bet bērniem līdz 16 gadu vecumam, pensionāriem un invalīdiem ieejas biļete maksās vien 5 eiro. Ieeja tehniskajā parkā maksās 20 eiro.

Laba ziņa ir, ka, uzrādot ieejas biļeti uz 3. maija sacīkstēm, skatītājiem būs iespējams par brīvu vērot 2. maija piektdienas treniņu. Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv.

EEDC Rīgas posma dienas kārtība (3. maijs):

14:00 – Sacensību atklāšana

14:05 – Dalībnieku parāde

14:30 – Kvalifikācija

16:40 – Dalībnieku sapulce

17:00 – TOP 32 finālbraucieni

19:00 – Apbalvošana

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu