F-1 komanda «Caterham» izlikta pārdošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komandas «Caterham» īpašnieks Tonijs Fernandess izlicis to pārdošanā, vēsta Malaizijas mediji.

Malaizijas miljonārs par Lielbritānijā bāzētās komandas kapitāla pārdošanu vēlas saņemt ap 350 miljoniem mārciņu (432 miljoniem eiro).

Iepriekš janvārī Fernandess, kuram pieder arī aviokompānija «AirAsia» un tikko Anglijas premjerlīgas futbola čempionātā iekļuvusī Londonas «Queens Park Rangers» (QPR) komanda, brīdināja, ka pārstās uzturēt F-1 komandu, ja tās rezultāti šosezon nekļūs labāki.

«Caterham» komandu šosezon pārstāv japānis Kamui Kobajaši un zviedru talants Markuss Ēriksons, tomēr sešos aizvadītajos posmos viņi pie kopvērtējuma punktiem nav tikuši.

Pats Fernandess, kurš žurnāla «Forbes» vērtējumā ir Malaizijas 28.bagātākais cilvēks, izskanējušo informāciju par komandas pārdošanu atteicies komentēt.

Biznesmenis ar savu komandu F-1 čempionātā iesaistījās 2010.gadā, kad to vēl sauca «Lotus Racing», bet šajā laikā tās braucēji tā arī nav tikuši pie kopvērtējuma punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu