Karro kļūst par jauno Anglijas motokrosa čempionāta līderi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Aizvadītajās brīvdienās Anglijā tika aizvadīts sestais motokrosa čempionāta posms, kurā pārliecinošu uzvaru svinēja latviešu motosportists Matīss Karro, kurš kļuvis par jauno MX2 klases līderi.

Pirms šā posma Karro bija iegriezies Latvijā, kur kopā ar MX Moduls komandu tika veikti treniņi. Pēc labi pavadītas nedēļas Latvijā Matīss devās uz Angliju, lai piedalītos sestajā Anglijas motokrosa čempionāta posmā. Tajā Matīsam viss gāja no rokas, jo tika uzvarēts visos trijos braucienos, kas tagad mūsu sportistam kopvērtējumā ļauj atrasties 1. vietā MX2 klasē.

«Trase bija smilšaina, kas man patika, tāpēc cerēju uz labu rezultātu. Kvalifikācijā izdevās uzrādīt otro ātrāko laiku, ar ko biju apmierināts. Jāpiebilst, ja sākumā trase bija līdzena, kur visi varēja braukt ar pilnu gāzi, tad dienas beigās trase jau bija izdauzīta. Tad varēja redzēt to, kuram braucējam ir un kuram nav pietiekama fiziskā sagatavotība, lai šādos apstākļos varētu braukt ātri,» iesāk Matīss Karro.

Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

«Pirmajā braucienā pēc starta aizgāju kā piektais. Turpinājumā braucu gudri, lai nesatrakotos un nepieļautu kļūdas, kas varēja beigties ar kritienu. Tas atmaksājās, un pirmajā braucienā izcīnīju uzvaru. Otrajā braucienā starts padevās labāk, jo pēc tā aizgāju kā otrais. Jau brauciena vidū izvirzījos vadībā un tā arī finišēju. Trešajā braucienā no starta aizbraucu kā trešais, taču drīz vien jau biju otrais. Pēc tam braucu mierīgi un analizēju tā brīža līdera kļūdas, lai kādā brīdī varētu viņu apdzīt. Tobrīd jutos labi. Zināju, ka esmu fiziski spēcīgāks par viņu, tāpēc brauciena beigās arī apdzinu viņu un izcīnīju trešo uzvaru trijos braucienos,» turpina Matīss, kurš ir vienīgais MX2 sportists šogad, kas vienās Anglijas motokrosa sacensībās uzvarējis visos trijos braucienos (Karro ir arī vienīgais braucējs, kas trijos posmos spējis izcīnīt pa divām uzvarām trijos braucienos).»

«Līdz ar to uzvarēju visos trijos braucienos, kas man tagad ļauj izvirzīties vadībā arī lielajā čempionātā. Liels paldies latviešu faniem un MX Moduls par atbalstu,» nobeidz Karro, kuram nākamās sacīkstes jau šajā nedēļas nogalē, kad notiks pasaules motokrosa čempionāta Čehijas posms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu