Fotoatskats uz Vācijas Lielās balvas izcīņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc gada pārtraukuma Vācijas Lielās balvas izcīņa atkal norisinājās Hokenheimā, kur svētdien savu līdzjutēju priekšā uzvaru izcīnīja vācietis Niko Rosbergs (Mercedes).

To, ka ir nopietns pretendents uz uzvaru, Rosbergs pierādīja jau sestdienas kvalifikācijas sacensībās, izcīnot kārtējo «pole position» (jau piekto šajā sezonā). Pie tiesībām stāties uz otrās un trešās starta vietas tikmēr attiecīgi tika soms Valteri Botass (Williams) un brazīlietis Felipe Masa (Williams).

Sacensību gaitā Rosbergam un Botasam izdevās savas pozīcijas nosargāt, turpretim Masa piedzīvoja iespaidīgu avāriju un no cīņas par Vācijas Lielo balvu izstājās. Viņa vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena tādējādi ieņēma brits Lūiss Hamiltons (Mercedes), kurš aizvadīja lielisku sacīksti, spēdams līdz godalgotai vietai aizkļūt no 20.starta pozīcijas.

Čempionāta kopvērtējumā līderis pagaidām ar 190 punktiem ir Rosbergs. Hamiltonam ir par 14 punktiem mazāk, bet trešo vietu šobrīd ieņem austrālietis Daniels Rikjardo no Red Bull Racing vienības. Viņa kontā 106 punkti.

Var atzīmēt, ka vēl 2014.gada sacensību kalendārā atlikušas deviņas sacīkstes. Nākamās tiks aizvadītas jau šajā nedēļas nogalē Ungārijā, bet sezonas noslēgums paredzēts 23.novembrī Abu Dabī, Apvienotajos Arābu Emirātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu