23.augustā – minirallijs «Skrunda 2014»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

23.augustā minirallija dalībnieki tiks gaidīti Skrundā - te norisināsies minirallijs, kas stāsies pavasarī Cēsīs paredzētā, bet tehnisku iemeslu dēļ nenotikušā minirallija kausa izcīņas posma vietā.

«Skrundas» minirallija formāts paredz 11 ātrumposmus, kuru kopējais garums būs 16,13 km. Atšķirībā no iepriekšējiem šāgada sacensību posmiem Skrundā tiek plānots lielāks asfalta seguma īpatsvars – trīs ātrumposmos trases segums būs 72% asfalts un divos 57%, pārējie ātrumposmi ir veidoti pa grants ceļiem.

Minirallija «Skrunda 2014» nolikums tiks publicēts rīt, 23.jūlijā, kad sāksies arī dalībnieku pieteikšanās interneta vietnē www.4rati.lv.

Šogad ir norisinājušās divas minirallija sacensības Madonā, un trešais minirallija kausa izcīņas posms «Marienburga» notiks 9.augustā Alūksnes puses ceļos.

Ceturtais posms, kā jau minēts, notiks Skrundā, savukārt piektais minirallija seriāla posms, saskaņā ar LAF SAK apstiprināto sacensību kalendāru, plānots 28.septembrī Liepājā.

Sezonas noslēdzošajām minirallija sacensībām «Latvija» 18.oktobrī to organizators lūdzis Latvijas Standartautomobiļu komisijas padomi piemērot koeficientu 1,5, līdz ar to veiksmīgai dalībai šajā posmā būs liela nozīme gada kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu