Hamiltons iedzīvojies muguras savainojumā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējais Pirmās formulas (F-1) čempionāta vicelīderis brits Lūiss Hamiltons no «Mercedes» komandas pēc aizvadītās nedēļas nogales posma iedzīvojies muguras savainojumā.

Kā zināms, F-1 pasaules čempionāta desmitā posma - Vācijas «Grand Prix» - kvalifikācijas sacensībās Hamiltons sestdien piedzīvoja iespaidīgu avāriju, lielā ātrumā ietriecoties trases nožogojumā. Tiesa, nākamajā dienā brits jau piedalījās sacensībās, spējot no 20.starta vietas stāties uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena.

«Ceļgali šobrīd nav problēma - taču mugura un kakls gan,» izteicās Hamiltons. «Man nepieciešama fizioterapeita palīdzība, jo mugura sāp vairāk nekā parasti. Taču visam vajadzētu būt kārtībā, cenšoties šonedēļ savest kārtībā veselību.»

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc desmit posmiem Hamiltons iekrājis 176 punktus, kas ir par 14 punktiem mazāk nekā viņa komandas biedram vācietim Niko Rosbergam, kurš ir pašreizējais līderis.

Šajā nedēļas nogalē piloti sacentīsies Ungārijas Lielās balvas izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu