Rallija pasaule gatavojas Somijas WRC posmam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamās nedēļas nogalē risināsies viens no skatītāju vidū populārākajiem un rallija braucēju vidū iecienītākajiem pasaules čempionāta posmiem - Neste Oil Rally Finland. Tīmeklī nonāk aizvien vairāk liecību par sacensību tuvošanos, un viena no tām ir rallija oficiālajā YouTube kontā ievietotais skatītāju iesildīšanas un intereses veicināšanas video (skatīt zemāk).

Somijas rallijs norisināsies no ceturtdienas, 31.jūlija, līdz svētdienai, 3.augustam. Rallija galvenā mītne tradicionāli būs Jiveskile, bet trase - ceļi ar grants segumu un daudziem tramplīniem.

Kopumā četru dienu laikā rallija dalībniekiem būs jāveic vairāk nekā 1600 kilometri ceļa, no kuriem 360,82 kilometri - sacensību režīmā 26 ātrumposmos. Par galvenajiem favorītiem, protams, tiek uzskatīti mājinieki, tomēr pēdējos gados viņiem pie trofejām tikt traucē francūži - 2011. un 2012. gadā Sebastjans Loebs (Citroen), bet pērn - 2013. gadā - Sebastjans Ožjē (Volkswagen). Soms pēdējo reizi uzvaras laurus Somijā plūca 2010.gadā, un toreiz tas bija Jāri Mati Latvala ar Ford Focus RS WRC.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu