Karro desmitā vieta pasaules čempionāta posmā Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Latvijas motobraucējs Matīss Karro svētdien izcīnīja augsto desmito vietu Čehijā notikušā pasaules čempionāta motokrosā 14.posma sacensībās prestižākajā MXGP klasē.

Pirmajā braucienā latvietis izcīnīja 12.vietu, taču otrajā jau kārtējo reizi šosezon spēja ielauzties labāko desmitniekā, ierindojoties desmitajā pozīcijā.

«Wilvo Forkrent KTM» komandu pārstāvošais Karro šādu pozīciju izcīnīja ar sacensību kopējā ieskaitē.

Tikmēr par posma uzvarētāju kļuva beļģis Džeremijs van Horebēks.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē pēc 14 posmiem līderpozīcijā ar 619 punktiem atrodas septiņkārtējais pasaules čempions itālis Antonio Kairoli. Tikmēr Karro ar 187 punktiem pakāpies uz 13.pozīciju, kamēr Augusts Justs, kurš pārtraucis savu karjeru, sešos posmos tika pie desmit punktiem un ir 38.pozīcijā.

Savukārt divos posmos startējušais Dāvis Ivanovs ir iekrājis trīs punktus, kas dod 47.vietu.

Tikmēr MX2 klases sacensībās Pauls Jonass divu braucienu summā ieņēma 15.vietu, kamēr Roberts Justs bija 18.pozīcijā.

Kā zināms, Jonass sezonu izlēmis turpināt pasaules čempionāta MX2 klasē, atsakoties no dalības Eiropas čempionāta sacensībās 250 kubikcentimetru klasē.

Čempionāta kopvērtējumā R.Justs ar 64 punktiem ieņem 24.vietu, kamēr sešos posmos startējušais Jonass ar 52 punktiem ir divas vietas aiz viņa.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē «Zelta zirgs» risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu