Sestdien Biķerniekos valdīs Eiropas spēcīgākie drifteri (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ, 2. augustā, Rīgā norisināsies gada vērienīgākais drifta pasākums Latvijā – spēcīgākā Eiropas drifta seriāla «Drift Allstars» ceturtais posms. Izaicinošo un ātro Biķernieku trasi ar iespaidīgiem dūmu mutuļiem piekūpinās vairāk nekā 45 labākie Eiropas drifteri no vairāk nekā desmit valstīm. Sacensības video tiešraidē varēs vērot arī interneta portālā TVNET.

Bet tas nav viss, jo jau piektdien, 1.augustā, notiks parādes brauciens Rīgas ielās. Plkst. 20:00 paredzēta drifta sporta auto kolonnas izbraukšana no Biķernieku sporta kompleksa uz Rīgas centru. Kustība notiks gar t/p Alfa, pa Brīvības gatvi, Gustava Zemgala gatvi, Ieriķu ielu (Zemitānu tiltu), Pērnavas ielu, Brīvības ielu un Raiņa bulvāri līdz Stacijas laukumam pie t/c Origo, kur ap 20:30 automašīnas tiks novietotas rīdzinieku apskatei.

Foto: Publicitātes foto

Sestdienas dienaskārtībā sacensību organizatori arī ir parūpējušies par to, lai apmeklētājiem nebūtu garlaicīgi. Skatītājiem ieeja būs atvērta jau 10 rītā, kad sākas sacensību oficiālie treniņi. 13:00 notiks jaunā Rīgas spīdveja stadiona neoficiālā atklāšana, kurā piedalīsies daži no Latvijas populārākajiem spīdveja braucējiem. Apmeklēt spīdveja stadionu un noskatīties izmēģinājuma braucienu visi All Star drift series apmeklētāji varēs bez maksas. Paralēli spīdvejam trasē notiks All Star drift series dalībnieku autogrāfu sesija, kur katram būs iespēja ar viņiem nobildēties un iegūt savā īpašumā braucēja autogrāfu. Plkst. 14:00 jau notiks oficiālā sacensību atklāšana, un tad turpināsies pašas sacensības.

Par papildu aktivitātēm sacensību dienā. Zem tribīnēm bērniem būs pieejama bezmaksas atrakcija no 1188 uzziņu dienesta, bet dalībnieku parkā darbosies bērnu laukumiņš, kur bērni bez maksas varēs spēlēties, zīmēt, piedalīties dažādos konkursos. No plkst. 14:00 bērni varēs doties uz bērnu laukumiņu, kur būs bezmaksas sejiņu apzīmēšana sev vēlamajā tēlā.

Sacensībām pieteikušies piloti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Īrijas, Lielbritānijas, Polijas, Ungārijas, Krievijas, Ukrainas, Dānijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas.

Foto: Publicitātes foto

Dienaskārtība 02.08.2014.

10:10 – 12:50 Brīvie treniņi;

13:00 – 13:40 Autogrāfu sesija, kur jebkurš interesents varēs iegūt autogrāfus no ārzemju drifteriem un ar viņiem nobildēties

13:00-13:40 Spīdveja stadiona neoficiālā atklāšana

14:00 – Sacensību atklāšana un dalībnieku parāde

14:30- 17:00 Kvalifikācija

17:00- 17:30 Dalībnieku sapulce/pauze

17:35-19:45 Drifta finālu starts Top 32

20:00 Apbalvošana

Biļetes iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv un Statoil DUS kasēs pieejamas par 10 eiro. Sacensību dienā biļetes būs nedaudz dārgākas. Invalīdiem un bērniem līdz desmit gadu vecumam ieeja bez maksas, bet pensionāriem un bērniem vecumā no 10 līdz 16 gadiem biļešu cena būs 4 eiro (uz vietas - 5 eiro). Pasākuma dienā par 20 eiro varēs iegādāties arī tehniskā jeb dalībnieku parka biļetes, kā arī VIP biļetes par 30 eiro. Tāpat būs pieejamas arī auto caurlaides un, protams, tribīņu biļetes.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu