Bagiju braucējam Grencim sestā vieta autokrosa EČ posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Latvijas sportists Ervins Grencis aizvadītās nedēļas nogalē izcīnījis sesto vietu Čehijā notikušā Eiropas autokrosa čempionāta septītajā posmā «SuperBuggy» klasē, vēsta Latvijas Autosporta federācija.

Grencis bija sestajā vietā jau pēc laika kontroles. Tiesa, pirmais brauciens neizdevās veiksmīgs, jo grupā sasniegta piektā vieta, kas 24 dalībnieku konkurencē deva 14.vietu pēc pirmās dienas.

Arī nākamajos braucienos latvieša nebija līderu vidū, startos gūstot ceturto un sesto vietu, kas deva tikai piekto vietu B fināla starta laukumā. B finālā sasniegta otrā vieta, bet stabils A fināla brauciens atnesa sesto vietu, kas ir jau trešo reizi gūts (otrreiz šogad) Grenča augstākais rezultāts Eiropas čempionāta posmos.

«SuperBuggy» klasē spēkojās arī Juris Kuļikovskis, kuram gan sacīkstes beidzās pēc kvalifikācijas, jo viņš ieņēma 19.vietu, paliekot pirmais aiz B fināla robežas.

Tikmēr «JuniorBuggy» klasē Justs Grencis šoreiz nekvalificējās finālam, paliekot 12.vietā.

Eiropas čempionāta kopvērtējumā divus posmus pirms sezonas beigām Ervins Grencis «SuperBuggy» saglabā 16.pozīciju, «Buggy 1600» klasē Andris Kuļikovskis pēc pāris izlaistiem posmiem ir 12.vietā bez īpašām cerībām pakāpties augstāk atlikušajās sacīkstēs.

Savukārt «JuniorBuggy» klasē Justs Grencis kopvērtējumā ir 11.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu