No Latvijas spīdveja GP posma izslēgtais Vords: Izdzēru glāzīti par daudz (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: moto24.lv

Austrālijas spīdveja braucējs Dārsijs Vords aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo izslēgšanu no Latvijas «Grand Prix» posma dalībnieku vidus nosaucis par sliktāko dienu savā mūžā.

Kā zināms, neilgi pirms svētdienas sacensībām Daugavpilī Vords tika izslēgts pēc ikdienišķajām alkohola pārbaudēm. Tas vietu pamatsacensībās deva rezervistam Kjastam Puodžukam, kurš iespēju izmantoja, izcīnot piekto vietu un sasniedzot augstāko rezultātu Latvijas spīdveja vēsturē.

«Šī bija sliktākā diena manā mūžā, un vairs nekad ko tādu nepieļaušu,» Vords citēts portālā «mirror.co.uk». «Man pašlaik ir grūts laiks. Iepriekšējā dienā saņēmu sliktas ziņas un pie pusdienām izdzēru pāris glāzes. Acīmredzot vienu par daudz.»

Kā ziņots, aizvadītajā posmā pie sava otrā panākuma karjerā tika polis Kšištofs Kaspšaks.

Šo «Grand Prix» posmu sestdien bija iecerēts aizvadīt Rīgā - renovētajā Biķernieku spīdveja trasē. Tomēr sacīkstes uz Daugavpili tika pārceltas drošības apsvērumu dēļ, jo bažas radīja nelabvēlīgie laika apstākļi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu