Soču F-1 trase drīzumā saņems FIA licenci (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijā bāzētā Soču trase, kur šogad paredzēts aizvadīt Pirmās formulas (F-1) sacīkstes, atzīta par labu esam un tuvākajā laikā saņems Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) licenci.

F-1 sacensību direktors Čārlijs Vaitings kopā ar inspekcijas komandu pēc trases apskates atklāja, ka tā šobrīd atrodas ļoti labā stāvoklī un drīzumā tiks pie FIA licences.

Tāpat Vaitings, kurš ir arī F-1 tehniskā departamenta vadītājs, piebilda, ka bijis patīkami pārsteigts par Soču trases drošības sistēmām.

«Ar drošību šajā trasē viss ir kārtībā - tā ir augstākās klases,» izteicās Vaitings. «Esam trasē veikuši daudz simulāciju un esam pilnībā pārliecināti, ka Soču autodroms ir pirmklasīgs, kad jārunā par drošību.»

«Domāju, šeit notiks lieliskas sacīkstes, turklāt trase pati par sevi ir ātra, un braucējiem tā patiks,» uzsvēra Vaitings.

Sacensības Sočos šīs sezonas F-1 kalendārā iecerēts kā 16.posms, un tam jānorisinās no 10. līdz 12.oktobrim.

Līdz šim Krievijā vēl ne reizi nav norisinājušās F-1 sacensības.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu