Lemānas sacensību uzvarētājs Loterers šonedēļ debitēs F-1

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trīskārtējais slaveno Lemānas 24 stundu autosacensību čempions Andrē Loterers no Vācijas šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Pirmās formulas (F-1) čempionāta Beļģijas posmā «Caterham» komandā aizstās japāni Kamui Kobajaši.

32 gadus vecais Loterers «ir viens no pieredzes bagātākajiem braucējiem nepastāvīgos laika apstākļos», teikts «Caterham» paziņojumā, atklājot, ka tieši šāda laika prognoze ir Spā trasē gaidāmajam posmam.

Tiek uzsvērts, ka Kobajaši joprojām paliek komandā.

No kreisās: Andrē Loterers ar komandas biedriem Benuā Treljē un Marselu Fasleru pēc uzvaras Lemānā
No kreisās: Andrē Loterers ar komandas biedriem Benuā Treljē un Marselu Fasleru pēc uzvaras Lemānā Foto: Reuters/ScanPix

Dīsburgā dzimušais Loterers divu gadu vecumā pārcēlās uz Beļģiju un uzauga aptuveni 150 kilometru attālumā no Spā trases.

«Esmu gatavs šim izaicinājumam un nevaru sagaidīt iesēšanos automašīnā, lai paveiktu maksimumu,» izteicies vācietis.

Loterera vienīgajā līdzšinējā F-1 pieredzē viņš bija «Jaguar» komandas testu pilots 2000. un 2001.gadā. Kā izteicies sportista pilots Verners Heincs, Loterers neplāno ilgtermiņa sadarbību ar F-1.

«Caterham» komandu šosezon pārstāv arī zviedru talants Markuss Ēriksons, bet pie kopvērtējuma punktiem nav ticis, un Konstruktora kausa vērtējumā komanda atrodas pēdējā, 11.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu