Eklstouns neredz iemeslu atcelt Sočos paredzēto pasaules čempionāta posmu (3)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta vadītājs Bērnijs Eklstouns neredz nevienu iemeslu, lai oktobra izskaņā Krievijā nenotiktu Soču «Grand Prix» posms.

Kā zināms, 21.oktobrī F-1 čempionātā debitēs Krievijas posms, kas risināsies Sočos.

Aizvadīto mēnešu laikā dažādu sporta veidu vadošās amatpersonas tiek aicinātas nopietni izvērtēt Krievijas izlašu, klubu vai individuālu sportistu pielaidi atsevišķām sporta sacensībām saistībā ar Krievijas diversantu, algotņu un separātistu pretlikumīgajām darbībām Ukrainas valsts teritorijā.

F-1 vadītājs Eklstouns gan medijiem atzinis, ka viņš neredz nevienu iemeslu atcelt Sočos paredzēto posmu.

«Mums ir noslēgts līgums. Mūsu draugi tur par to ir priecīgi, tāpēc posms noteikti notiks,» atzina Eklstouns. «Ja cilvēkiem ir argumenti pret Krieviju, tad viņiem noteikti ir nopietni iemesli tam, bet mums tādu nav.»

Jau vēstīts, ka augusta vidū Eklstouns veica solīto 100 miljonu dolāru (75 miljonu eiro) maksājumu, lai Vācijas tiesā tiktu izbeigtas pret viņu izvirzītās apsūdzības korupcijā.

Tiesa pret 83 gadus veco britu miljardieri Eklstounu sākās aprīlī Minhenē. Viņš tika vainots kukuļdošanā desmitiem miljonu dolāru apmērā. Turklāt maksimālais soda mērs par šādām korupcijas darbībām ir desmit gadi ieslodzījumā.

Eklstouns ir F-1 čempionāta vadītājs kopš 1971.gada.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu