Batons neziņā par savu nākotni McLaren vienībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) komandas «McLaren» pilots brits Džensons Batons joprojām ir neziņā par savu nākotni vienībā, atzinis pats sportists.

Pēc šīs sezonas Batonam beigsies līgumsaistības ar «McLaren» vienību, kas īsti nesteidzās saistības turpināt, tieši pretēji, «McLaren» vadība pēdējo mēnešu laikā aktīvi lenc «Ferrari» pilotu spāni Fernando Alonso, kurš pēc sezonas, visticamāk, pametīs «Ferrari».

«Mēs neesam piesēdušies pie galda, lai pārrunātu turpmāko sadarbību,» raidsabiedrībai BBC atzina Batons. «Ja man pēc sezonas būs jāliek punkts karjerai - lai tā notiek, tomēr zinu, ka es šajā sporta veidā vēl daudz varu izdarīt.»

Batons «McLaren» komandai pievienojās 2010.gadā, sezonu iepriekš «Brawn» vienības sastāvā izcīnot līdz šim savu vienīgo čempiontitulu.

Šobrīd 34 gadus vecais Batons F-1 startē jau 14.sezonu.

«Nespēju savu dzīvi iedomāties bez motorsporta, īpaši F-1,» piebilda brits.

Tāpat izvairīgi par Batona nākotni vienībā runā komandas direktors Ēriks Bujē: «Džensons šobrīd ir mūsu komandas pilots, ar kuru joprojām diskutējam par nākotnes perspektīvām, bet, kamēr neesam pārdomājuši nākotnes komandas stratēģiju, līgumi vēl netiks slēgti.»

Šīs sezonas čempionātā Batons ar 68 punktiem kopvērtējumā šobrīd ir astotais, no līdera vācieša Niko Rosberga («Mercedes») atpaliekot par 152 punktiem.

Līdz sezonas noslēgumam palikuši vēl septiņi posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu