No Latvijas spīdveja GP izslēgtais Vords saņēmis pagaidu diskvalifikāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas spīdveja braucējs Dārsijs Vords pēc izslēgšanas no šomēnes notikušā Latvijas «Grand Prix» posma saņēmis pagaidu diskvalifikāciju no visām aktivitātēm sporta veidā.

Kā zināms, neilgi pirms sacensībām Daugavpilī Vords tika izslēgts pēc ikdienišķajām alkohola pārbaudēm. Tas vietu pamatsacensībās deva rezervistam Kjastam Puodžukam, kurš iespēju izmantoja, izcīnot piekto vietu un sasniedzot augstāko rezultātu Latvijas spīdveja vēsturē.

Šonedēļ Vords stājās Starptautiskās Motosporta federācijas (FIM) Disciplinārās komisijas priekšā, kas izslēdza austrālieti no sacensībām līdz galīgā lēmuma pieņemšanai. Pagaidām nav zināms, kad lēmums par Vorda nākotni tiks pieņemts, bet izkrišana alkohola testā atzīta par pozitīvām dopinga analīzēm līdzvērtīgu pārkāpumu.

Atļautais alkohola daudzums pirms sacensībām ir 0,1 promile.

«Šī bija sliktākā diena manā mūžā, un vairs nekad ko tādu nepieļaušu,» pēc sacensībām izteicies Vords. «Man pašlaik ir grūts laiks. Iepriekšējā dienā saņēmu sliktas ziņas un pie pusdienām izdzēru pāris glāzes. Acīmredzot vienu par daudz.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu