Ivanovs saglabā vadību Latvijas motokrosa čempionāta kopvērtējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pastars

Kluba «MX Moduls» sportists Matīss Karro Latvijas motokrosa čempionāta 3.posmā Cēsīs divu braucienu summā izcīna uzvaru, bet Dāvis Ivanovs finišē 3.vietā. Arī pēc šā posma Ivanovs saglabā vadību Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

Matīss Karro LČ 3.posmā bija ātrākais kvalifikācijā, kā arī abos MX1 klases braucienos. «Laba diena, laba trase, laba sagatavošanās nākamajiem Pasaules čempionāta posmiem. Man prieks, ka «MX Moduls» komanda mani atbalsta un visu sakārtojusi, lai varu startēt arī Latvijā!» stāsta Matīss Karro.

Matīsa komandas biedram Dāvim Ivanovam šis LČ posms bija krietni saspringtāks. Pirmā MX1 klases brauciena pirmajā līkumā Ivanovs krita. Lai arī tālāk nācās cīnīties no beigām, Dāvim izdevās finišēt 4.vietā. «Pietrūka nedaudz, lai finišētu 3.vietā. Domāju, ja būtu vēl viens aplis, man tas būtu izdevies,» pārliecināts ir Dāvis Ivanovs.

Matīss Karro
Matīss Karro Foto: Jānis Pastars

Otrais brauciens Ivanovam bija krietni mierīgāks. Gan startā, gan finišā 2.vieta. Dāvis Ivanovs: «Sākumā mēģināju turēt līdzi Matīsam, bet jāatzīst, pēc pirmā brauciena tempa un neatlaidīgās cīņas biju vairāk saguris, nekā sākumā šķita. Man galvenais bija saglabāt 2.vietu un finišēt.»

Abu braucienu summā Dāvis Ivanovs ierindojās 3.vietā un joprojām ir vadībā Latvijas motokrosa čempionāta kopvērtējumā.

Māris Martinsons, «MX Moduls» un «Moduls Rīga» valdes priekšsēdētājs: «Šis bija ļoti interesants Latvijas čempionāta posms. Matīss Karro kārtējo reizi apliecināja, ka ir labākais Latvijas motokrosists, toties Dāvis Ivanovs parādīja, ka ir cīnītājs. No šī sacensību posma gaidījām dubultuzvaru, taču saprotam - tehniskajos sporta veidos nepieciešama arī veiksme. Šoreiz Dāvim tās nedaudz pietrūka, toties priecājamies par viņa cīņas sparu un neatlaidību!»

Nākamās sacensības, kurās Dāvis Ivanovs startēs, būs motokrosa seriāla «Superkauss» noslēdzošais posms, kas notiks 7.septembrī Saldū, kā arī Latvijas motokrosa čempionāta pēdējais posms 14.septembrī Dobelē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu