Masa paredz Botasam spožus panākumus nākotnē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais brazīliešu Pirmās formulas (F-1) pilots Felipe Masa no «Williams» komandas paredz savam komandas biedram somam Valteri Botasam spožus sasniegumus nākotnē.

Kā zināms, augusta izskaņā notikušajā pasaules čempionāta sezonas 12.posmā - Beļģijas «Grand Prix» - Botass izcīnīja augsto trešo vietu.

Līdz ar to

soms šīs sezonas laikā jau četras reizes kāpis uz goda pjedestāla,

tomēr uzvarēt kādā no posmiem 25 gadus vecajam braucējam vēl nav izdevies.

«Botass ir lielisks pilots. Jau no sezonas ievada viņš lika noprast, ka ir konkurētspējīgs braucējs. Viņam ir visas vajadzīgās īpašības, lai kādu dienu kļūtu par labāko - ātrums, drosme, inteliģence un gudrība,» skaidroja 33 gadus vecais Masa.

Šī Somijas braucējam ir tikai otrā F-1 sezona karjerā, iepriekšējo sezonu Botass noslēdz kopvērtējuma 17.vietā, ne reizi nekāpjot uz goda pjedestāla.

«Botass joprojām ir jauns, tāpēc tuvākajos gados viņš noteikti var uzvarēt čempionāta kopvērtējumā,» piebilda Masa.

Sezonas kopvērtējumā Botass ar 110 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu, par 110 punktiem atpaliekot no sacensību līdera vācieša Niko Rosberga («Mercedes»).

Savukārt Masa kopvērtējumā ar 40 izcīnītiem punktiem ir devītais.

Nākamais «Grand Prix» posms šajā nedēļas nogalē risināsies Itālijas pilsētā Moncā.

Šajā sezonā piloti kopumā spēkosies 19 posmu garumā. F-1 debitēs Krievijā, Sočos, savukārt noslēdzošajā posmā Abū Dabī piloti varēs saņemt dubultu punktu skaitu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu