MTG pagarina tiesības pārraidīt F-1 sacīkstes Baltijas valstīs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskā mediju grupa «Modern Times Group» (MTG) ir pagarinājusi ekskluzīvās tiesības pārraidīt Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sacīkstes televīzijas kanālos un internetā, noslēdzot jaunu vienošanos uz trīs gadiem.

Kā informēja «Viasat» sabiedrisko attiecību vadītāja Līna Kārkliņa, šādas tiesības MTG būs līdz 2017.gadam Baltijas valstīs un līdz 2018.gadam Skandināvijas valstīs, kur F-1 pārraides jau tiek nodrošinātas kopš 2005.gada.

Kvalifikācijas un «Grand Prix» braucienu tiešraides, kā pierasts, komentēs vietējie komentētāji. Šīs tiešraides būs redzamas MTG maksas interneta TV platformā «Viaplay» Zviedrijā, Norvēģijā un Dānijā, kā arī augstākās izšķirtspējas kvalitātē MTG televīzijas kanālos «TV3+» Dānijā un «Viasat Motor» Norvēģijā un Zviedrijā. Savukārt Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sacīkstes tiešraidē būs redzamas kanālā «Viasat Sport Baltic» (VSB).

«Esmu gandarīts, ka mums ir izdevies turpināt veiksmīgo sadarbību, un ceru, ka kopā mēs spēsim palielināt F-1 līdzjutēju pulku,» citēts čempionāta vadītājs Bērnijs Eklstouns.

«F-1 ir pasaulē viens no aizraujošākajiem un skatītākajiem sporta veidiem, un mūsu valstīs šīm sacīkstēm seko līdzi ļoti daudz interesentu. Esam ilgstoši un veiksmīgi iesaistījušies šajā sporta veidā un sadarbojušies ar tā vadības komandu, tādēļ ir tik lieliski, ka varēsim to turpināt arī turpmākajos gados. Savas tiesības pārraidīt visdažādākos sporta veidus mēs saglabājam ilglaicīgi, lai varētu ieguldīt līdzekļus zīmolos un palīdzēt veidot un nostiprināt to auditoriju. Ar savu piedāvāto iespēju vērot sporta pārraižu tiešraides noteikti esam tirgus līderi - gan internetā, gan televīzijas ekrānos -, un tāpēc kā vēl nekad cenšamies piedāvāt saviem skatītājiem tikai vislabāko sporta pārraižu programmu,» piebilst MTG prezidents Jorgens Madsens Lindemans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu