Austrālietis Millers kā pirmais vēsturē no Moto3 uzreiz pārceļas uz MotoGP

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Austrālijas motošosejas talants Džeks Millers kā pirmais sportists pasaules čempionāta vēsturē no «Moto3» klases uzreiz pārcelsies uz prestižāko «MotoGP» klasi.

Pašlaik 19 gadus vecais sportists pārstāv «Red Bull» uzturēto «KTM Ajo» komandu un ir «Moto3» klases čempionāta kopvērtējuma līderis. Līdz ar 2015.gada sezonu viņš pārstāvēs «LCR Honda» komandu «MotoGP» klasē, izlaižot ierasto soli uz «Moto2» klasi.

Millera komandas biedrs nākamajā sezonā būs brits Kals Krutčlovs.

«Tas ir kā sapņa piepildījums. Katrs sportists gribētu startēt augstākajā pasaules čempionāta līmenī ar «Honda» motociklu,» paudis Millers. «Tās ir milzīgs solis uz priekšu, taču esmu pārliecināts, ka esam tam gatavi un soli pa solim, mācoties katru dienu, paveiksim lielisku darbu.»

Austrālietis «Moto3» klasē aizvada savu trešo sezonu. Iepriekšējās divās viņš ne reizi nekāpa uz goda pjedestāla, bet šosezon to paveicis jau septiņas reizes, četrās sacīkstēs paliekot nepārspēts.

Džeks Millers (attēla labajā malā)
Džeks Millers (attēla labajā malā) Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu