F-1 pilots Magnusens Singapūras posma laikā apdedzinājis sēžamvietu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dāņu autobraucējam Kevinam Magnusenam pēc svētdien notikušā Singapūras posma pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātā bija nepieciešama mediķu palīdzība savai mašīnas karstajā sēdeklī apdedzinātajai sēžamvietai.

Sacīkstēs Magnusens finišēja desmitajā vietā. Singapūrā sacensības notika karstos un mitros apstākļos mākslīgajā apgaismojumā, bet daudzi braucēji cieta no noguruma un organisma dehidratizācijas, taču sēžamvietas apdegumus guva tikai Magnusens.

«Bija smagi, ļoti smagi. Taču vismaz mēs dabūjām vienu punktu,» vēlāk sacīja dānis, kurš pārstāv «McLaren» komandu.«Nezinu, kur meklējama vaina, taču man sēdeklis bija tik ļoti karsts. Es pat nevarēju padzerties, jo arī ūdens bija karsts. Šis ir visgrūtāk izcīnītais punkts čempionāta ieskaitē un noteikti tas ir labāk nekā nekas,» sacīja autobraucējs.

«McLaren» sacīkšu direktors Ēriks Buljērs atzina, ka mašīnas kokpits patiešām ir bijis pārāk sakarsis, jo tajā netika nodrošināta pienācīga vēsā gaisa plūsma.

Otrs «McLaren» pilots Džensons Batons no septītās pozīcijas sešus apļus pirms finiša bija spiests izstāties.

Jau ziņots, ka par posma uzvarētāju kļuva brits Lūiss Hamiltons ar «Mercedes», kurš pārņēma vadību čempionāta kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu