Šūmahers jaunākais - pasaules vicečempions kartingā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.tonykart.com

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota vācieša Mihaela Šūmahera 15 gadus vecais dēls Miks kļuvis par pasaules vicečempionu kartingā «KF-Junior» klasē.

Miks, kurš startē ar savas mātes Korīnas meitas uzvārdu Bečs, sezonas noslēdzošajā posmā Francijā ierindojās otrajā vietā, kas viņam ļāva kļūt par pasaules vicečempionu savā klasē.

Tikmēr par pasaules čempionu tika kronēts brits Enams Ahmeds.

«Protams, esmu lepns par sasniegto, taču mans mērķis ir kļūt par pasaules čempionu. Tomēr mana karjera vēl tikai sākas,» itāļu laikraksts «Gazzetta dello Sport» citē jauno autosportistu.

Kā zināms, Mika tēvs Mihaels Šūmahers šobrīd atkopjas no pērnā gada izskaņā Francijas slēpošanas kūrortā piedzīvotā kritiena, kurā guva smagu galvas traumu.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot «Benetton» vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams «Ferrari».

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu