Bijušais čempions Batons nedrošs par savu nākotni F-1 (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Pirmās formulas (F-1) čempions brits Džensons Batons ir nedrošs par savu nākotni šajā sacensību seriālā.

Tiesa, pašlaik 34 gadus vecais Batons ir pārliecināts, ka startēs arī nākamajā sezonā, taču nezina, kurā komandā to darīs. Kā zināms, brits šobrīd pārstāv «McLaren» vienību, kas pēdējo sezonu laikā nav izcēlusies ar augstvērtīgu sniegumu.

«Par savu nākotni es neko nezinu. Nedrīkstu spriest savu līgumu,» pirms svētdien gaidāmā pasaules čempionāta sezonas 15.posma - Japānas «Grand Prix» - sacīja Batons. «Šobrīd labākā iespēja nākamajā sezonā man ir palikt «McLaren» komandā, kas ar 2015.gadu trasē dosies ar «Honda» dzinējiem.»

Iepriekš izskanēja informācija, ka «McLaren» komandā varētu atgriezties pašlaik «Ferrari» pārstāvošais spānis Fernando Alonso vai arī tās sastāvu varētu papildināt pašreizējais pasaules čempions vācietis Sebastjans Fetels no «Red Bull», turklāt netiek izslēgta arī bijušā pilota brita Lūisa Hamiltona pievienošanās, kurš pašlaik startē «Mercedes» vienībā.

Batons šīs sezonas 14 posmos iekrājis 72 punktus, kas pasaules čempionāta kopvērtējumā ļauj ieņemt septīto vietu, kamēr viņa komandas biedrs dāņu debitants Kevins Magnusens ticis pie 39 punktiem un atrodams 12.pozīcijā.

Batons par F-1 pasaules čempionu kļuva 2009.gadā, kad pārstāvēja šobrīd vairs neeksistējošo komandu «Brawn GP».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu