Kā Hamiltons nepaspieda roku Putinam (132)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien pēc uzvaras Krievijas Lielās balvas izcīņā britu F-1 braucējs Lūiss Hamiltons nepaspieda roku sacensību rīkotājvalsts prezidentam Vladimiram Putinam.

Pievienota pēdējā rindkopa un otrs video

Tīmeklī popularitāti pamazām gūst video, kas uzņemts Soču F-1 trases aizkulisēs tūlīt pēc sacensību finiša, kad sportisti ir izkāpuši no savām formulām, apsveicinājušies ar komandas biedriem un mehāniķiem un gatavojas apbalvošanas ceremonijai.

Video redzams, kā uzgaidāmajā telpā sportistus sagaida F-1 čempionāta galvenais funkcionārs Bērnijs Eklstons un vairāki augsta ranga viesi, tai skaitā Putins. Kamēr Eklstonu un sāncensi, trešās vietas ieguvēju Valteri Botasu no Williams komandas Hamiltons pagodina ar rokasspiedienu, Putinu Mercedes pilots atstāj bez ievērības.

Vēlāk gan izrādījās, ka Hamiltons Putinu vienkārši nav pamanījis, jo citā video redzams, ka sportists pēc aizsargķiveres novilkšanas, frizūras sakārtošanas un cepurītes izvēles pieiet pie Krievijas prezidenta un roku paspiež. Tāpat abi vīri sarokojās arī pie goda pjedestāla, kur Putins Hamiltonam pasniedza Krievijas Lielo balvu.

Komentāri (132)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu