Hilkenbergs paliks Force India sastāvā arī nākamajā sezonā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas sportists Niko Hilkenbergs arī nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt Pirmās formulas (F-1) komandu «Force India», pirmdien pavēstīja vienība.

«Visi komandā ir iepriecināti, ka Niko paliks «Force India» braucēju sastāvā arī nākamajā sezonā,» izteicies vienības vadītājs Vijajs Malja. «Vērtējam viņu ļoti augstu, un šosezon viņš paveicis milzīgu darbu, regulāri iegūstot kopvērtējuma punktus.»

27 gadus vecais Hilkenbergs savas karjeras laikā vēl nav kāpis uz goda pjedestāla, bet šīs sezonas pirmajos 16 posmos viņš ticis pie 76 punktiem, kas pašlaik kopvērtējumā ļauj ieņemt astoto vietu.

«Šī ir komanda, ko pazīstu ļoti labi. Esam izbaudījuši šo gadu, gūstot dažus ļoti labus rezultātus,» stāstīja vācietis. «Komandai ir lielas ambīcijas, un ticu, ka arī nākamajā gadā būsim konkurētspējīgi.»

Hilkenbergs savu F-1 karjeru 2010.gadā iesāka «Williams» komandas rindās. Nākamajā sezonā viņš bija «Force India» testpilots, pēc tam 2012.gadā viņš brauca tās sastāvā, bet pērn pārstāvēja «Sauber» rindas.

Līdz šim nekad sezonas noslēguma kopvērtējumā Hilkenbergs nav bijis augstāk par desmito vietu.

Hilkenberga komandas biedrs šosezon ir meksikānis Serhio Peress, kura nākotne čempionātā pagaidām vēl nav zināma. Viņš šobrīd ar 47 punktiem kopvērtējumā ieņem 11.vietu.

Tikmēr Konstruktoru kausā «Force India» ar 123 punktiem pašlaik ieņem sesto vietu, turpinot cīņu ar pozīciju augstāk esošo «McLaren» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu