Īpaši rallija supersprintam tiks pārveidota Biķernieku trase

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Ar sacensībām «Rudens Biķerniekos» 8.novembrī noslēgsies 2014.gada Latvijas čempionāta un Freko kausa izcīņas sezona rallija supersprintā, noskaidrojot arī gada kopvērtējuma uzvarētājus.

Šajās sacensībās dalībnieki var startēt gan ar ikdienas ceļu satiksmē izmantojamām automašīnām, gan īpaši sagatavotiem sporta auto, atkarībā no ieskaites klases (supersprinta «Rudens Biķerniekos» nolikums atrodams šeit).

Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Varētu domāt, ka visiem labi zināmajā Biķernieku trasē neko jaunu vairs izveidot nevar, bet šoreiz, lai padarītu supersprintu dalībniekiem vēl interesantāku, trase dažās vietās tiks mainīta un papildināta ar pilnīgi jaunu, iepriekš sacensībās neizmantotu posmu.

Joprojām turpinās dalībnieku pieteikšanās, bet pieteikumu sarakstā redzami gan jau vairāki šīs sezonas supersprinta līderi, gan braucēji no Krievijas, kā arī trīskārtējais Latvijas rallija čempions Ralfs Sirmacis.

Pēc sacensību organizatoru teiktā, arī skatītājus Biķerniekos, iespējams, sagaidīs daži labi pārsteigumi, par kuriem informācija sekos nedaudz vēlāk.

Skatītājiem ieeja Biķernieku trasē – bez maksas.
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu