Rosbergs: Par F-1 čempiona titulu cīnīšos līdz pēdējam (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācietis Niko Rosbergs no «Mercedes» komandas par Pirmās formulas (F-1) šīs sezonas čempiona titulu ar savu komandas biedru britu Lūisu Hamiltonu ir gatavs cīnīties līdz pēdējam, izteicies pats sportists.

Kad līdz šīs F-1 sezonas beigām ir atlikuši vēl tikai trīs posmi, pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis Hamiltons otrajā vietā esošo Rosbergu apsteidz par 17 punktiem. Tiesa, sezonas pēdējā posmā, kas nākamajā mēnesī norisināsies Abū Dabī, piloti varēs tikt pie dubulta punktu skaita.

«Cīņa par čempiona titulu nebūt vēl nav beigusies, un es nepadošos līdz pat pēdējā posma Abū Dabī finišam,» izteicās Rosbergs. «Ceru, ka mēs saglabāsim skatītājiem intrigu un izklaidi līdz pat sezonas beigām.»

Tiesa, pēdējo posmu laikā labāk veicies Hamiltonam, kurš izcīnījis jau četras uzvaras pēc kārtas, bet sezonā kopumā ticis jau pie deviņiem panākumiem, kamēr Rosbergs - pie četriem.

Kā zināms, šīs nedēļas nogales posmā ASV, kas norisināsies Ostinā, nepiedalīsies «Caterham» un «Marussia» komandas. Līdz ar to uz starta stāsies vien 18 mašīnas, kas būs mazākais skaits kopš 2005.gada Monako «Grand Prix» izcīņas, kad par noteikumu pārkāpumiem uz diviem posmiem bija diskvalificēta BAR vienība.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu