Hamiltons: Pēdējā posmā negrasos lieki riskēt

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pašreizējais Pirmās formulas (F-1) čempionāta kopvērtējuma līderis brits Lūiss Hamiltons no «Mercedes» komandas šīs sezonas pēdējā posmā Abū Dabī negrasās lieki riskēt, lai nosargātu vadību cīņā par čempiona titulu.

Hamiltona pārsvars kopvērtējumā pār tuvāko sekotāju un komandas biedru Vācijas pilotu Niko Rosbergu ir 17 punkti, bet vācieša uzvaras gadījumā brits šajā posmā nedrīkst finišēt zemāk par otro vietu.

Kā zināms, svētdien gaidāmajās sacensībās pilotiem tiks piešķirts dubults punktu skaits.

«Cilvēkiem ir jāzina, ka jebkurās sacīkstēs vēlos uzvarēt. Nepadošos, kamēr nešķērsoju finiša karogu,» paudis Hamiltons. «Tomēr pēdējā posmā negrasos uzņemties nevajadzīgu risku, jo man tas nav vajadzīgs.»

«Visu aizvadīto gadu laikā, kamēr braucu F-1 čempionātā, ar šo sezonu lepojos visvairāk - ieguldīto pūliņu, koncentrēšanās, precizitātes un braukšanas ziņā. Šajā sezonā esmu pieļāvis maz kļūdu,» izteicies 29 gadus vecais Hamiltons.

Hamiltons par pasaules čempionu līdz šim kronēts vienu reizi - 2008.gadā, kamēr Rosbergam titulu nav.

No 18 posmiem Hamiltons šosezon uzvarējis desmit reizes, kamēr Rosbergs uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena stājies piecas reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu