Baltijas rallija sezona Alūksnē startē jau pēc mēneša

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Tikai mēnesis atlicis līdz nākamās sezonas pirmajām sacensībām, rallijsprintam «Alūksne 2015», TVNET informēja sacensību preses centra vadītāja Dace Janova.

Alūksnes novada ceļi 16. un 17. janvārī gaidīs gan Latvijas rallijsprinta čempionāta pirmā posma dalībniekus, gan lietuviešu sportistus, jo rallijsprints «Alūksne» atklās arī Lietuvas rallijsprinta sezonu.

Sacensības sāksies piektdien, 16.janvārī, kad ir paredzēta rallijsprinta ceremoniālā atklāšana un pirmais ātrumposms – cerot uz kārtīgu ziemu, kāda janvārī parasti ir Alūksnes pusē, organizatori šeit sola patīkami pārsteigt gan braucējus, gan skatītājus.

Nākamajā dienā sportisti cīņu turpinās vēl 7 ātrumposmos, kopējais ātrumposmu garums rallijsprintā «Alūksne 2015» paredzēts līdz 70 km.

Interneta vietnē www.4rati.lv ir publicēti visi rallijsprinta dokumenti, tai skaitā aizliegto teritoriju karte un atvērta dalībnieku elektroniskā pieteikšanās.

Rallijsprintu «Alūksne 2015» organizē Autosporta klubs «Alūksne» sadarbībā ar LAF Standartautomobiļu komisiju un Alūksnes novada domi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu