R.Sirmacis testē Michelin riepas un Peugeot 208 R2 rallijkrosa trasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Ceturtdien, 18.decembrī, Sporta kompleksā 333, Inter Cars Latvija «Inter Cars Gala 2014» pasākuma ievaros, sadarbībā ar trīskārtējo Latvijas rallija čempionu Ralfu Sirmaci, rīkoja testa braucienus, kura galvenais mērķis bija demonstrēt Michelin Alpin 5 riepu sniegumu mainīgajos ziemas apstākļos, ar kuriem ikdienā sastopas ikviens autovadītājs Latvijā.

Testa braucienos sporta kompleksā 333 ziemas apstākļos tika demonstrētas jaunākas paaudzes riepas Michelin Alpin 5, kuras radītas ikdienas lietošanai. Šīs Michelin riepas ražotas, lai pierādītu, ka braukšana pa ielu var būt tik pat aizraujoša kā braukšana trasē. Katrs autosporta eksperts un Michelin dīleris rallijkrosa trasē R.Sirmača pilotētā sporta automašīnā Peugeot 208 tika aicināts izbaudīt Alpin 5 sniegtās priekšrocības, TVNET informēja «Inter Cars Latvija» pārstāve Diāna Nagle.

Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Trīskārtējais Latvijas rallija čempions R.Sirmacis: «Aizvadot vairākus gadus rallijā, esmu izmēģinājis vairāku riepu ražotāju izstrādājumus, bet viennozīmīgi varu apgalvot, ka vispozitīvākā pieredze ir bijusi tieši ar Michelin - riepas ievērojami lēnāk dilst, kas rallijā ir ļoti svarīgs faktors, un ar tām var uzstādīt ātrākus laikus trasē. Šodien izmēģinātās Alpin 5 riepas, kuras ir izstrādātas ikdienas lietošanai, lieliski pierādīja sevi arī ziemas apstākļos trasē, jo ar tām var droši veikt straujus manevrus, nebaidoties no tā, ka notiks kaut kas neparedzēts. Alpin 5 nodrošina ļoti satbilu automašīnas vadāmību un drošību.»

Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Riepu ražotājs Michelin jau ilggadēji ir pierādījis savu riepu tehnikas pārākumu ar dažādiem starptautiskiem panākumiem, nodrošinot lielākās motoru sportu komandas ar labākajām ekstremāliem apstākļiem paredzētajām riepām tādos autosporta pasākumos kā 24 Hours of Le Mans, WRC, Dakāras rallijreids, u.c.

Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Daudzas Michelin ražotās riepu tehnoloģijas, kas tiek radītas motoru sportam, pēc tam tiek pielietotas arī ikdienas transportlīdzekļu vajadzībām. Alpin 5 riepas ražotas tieši pēc šāda principa, piedāvājot jebkuram automašīnas vadītājam ikdienā braucot pa ielu justies tik pat droši, kā autosportistiem trasē, nodrošinot drošu un pārliecinātu braukšanas stilu mainīgajos ziemas apstākļos. Michelin grupa garantē, ka, izmantojot tieši Alpin 5, nevienam vairs neradīsies vajadzība pēc citu ražotāju produkcijas, jo Michelin tehnoloģijas nodrošina komfortu, ilgstošu uzticību un degvielas ekonomiju.

Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu