Pauls Jonass: Moču man ir, cik vajag

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Talantīgais motokrosa braucējs Pauls Jonass TV6 raidījumam «Overtime TV» pastāstīja, ka ar viņu strādā šā brīža pasaules labākie motokrosa speciālisti, tajā skaitā desmitkārtējais pasaules čempions beļģietis Stefans Everts. Motocikli 18 gadus vecajam Jonasam pieejami, cik nepieciešams.

Jaunajā sezonā Jonass startēs KTM rūpnīcas pasaules čempionāta MX2 klases komandā «Red Bull Factory», ar kuru viņam spēkā līgumsaistības līdz 2019. gadam.

«Viņi man sagatavo, kā man nepieciešams,» rūpnīcas komandas priekšrocības raksturo Jonass. «Es varu tikt pie jebkurām detaļām, jebkura aprīkojuma.

Man ir viss labākais, kas var būt. Šogad braukšu ar 2016. gada moci.»

Par nokļūšanu «Red Bull Factory» divkārtējais pasaules junioru čempions Jonass ir pateicīgs savam aģentam Kristeram Serģim. «Viņš cīnījās, lai es tur nokļūtu,» teica motosportists.

My machine for 2015.? what a beauty???

A photo posted by Pauls Jonass (@paulsjonas141) on

«Man apkārt ir visi pasaules gudrākie cilvēki motokrosā,» neslēpj Jonass. «Biju treniņnometnē Itālijā, kur trenējos kopā ar astoņkārtējo pasaules čempionu Antonio Kairoli. Man apkārt apgrozās pasaules labākie braucēji. Ir uz ko skatīties, ir uz ko tiekties.»

Jonass īsti nemācēja atbildēt uz jautājumu, cik viņam ir motociklu. «Daudz,» sacīja sportists. «Cik vajag. Maina motociklu, kad tas saplīst vai nokalpojis 15 stundas. Pēc divām vai trim sacensībām man ir jauns motocikls.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu