Britu pilots Ingrams: Rallijs «Liepāja» bija neticama pieredze

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Eiropas autorallija čempionāta (ERČ) Latvijas posms - rallijs «Liepāja» - bija «neticama pieredze», atzinis komandas «Peugeot» Lielbritānijas braucējs Kriss Ingrams.

Lai arī lielākā daļa 20 gadus vecā brita konkurentu bija braucēji no Baltijas un Skandināvijas valstīm, kuriem ir lielāka pieredze braukšanā pa sniegotiem un ledainiem ceļiem, Ingramam izdevās izcīnīt sesto vietu junioru ieskaitē.

Turklāt Ingrams rallijā «Liepāja» divos ātrumposmos uzrādīja trešo ātrāko laiku junioru ieskaitē. Ingrams pauž prieku, ka izdevies pabeigt ralliju, jo septītajā ātrumposmā viņš izlidojis no trases, zaudējot pusotru minūti, un automobilis varēja atgriezties trasē vien ar skatītāju palīdzību.

Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

«Sestā vieta nav gluži tas, uz ko mēs cerējām, taču šī, iespējams, bija grūtākā trase manā mūžā,» paudis britu braucējs. «Mūsu mērķis bija iegūt svarīgus ERČ kopvērtējuma punktus junioru ieskaitē, cīnoties pret braucējiem no vietējām valstīm, kuri ir vairāk pieredzējuši braukt pa tik sniegotiem un ledainiem ceļiem. Un mums tas izdevās.»

Nākamais ERČ posms junioru ieskaitē norisināsies no 2. līdz 4.aprīlim Īrijā. Ingrams atzinis, ka tas posms viņam būs daudz ērtāks un zināmāks nekā trase Latvijā. «Mūsu plānos ir uzvarēt junioru ieskaitē.»

Arī Latvijas rallija braucējs Ralfs Sirmacis šosezon «Sports Racing Technologies» (SRT) komandas sastāvā plāno piedalīties visos ERČ posmos, kuros būs arī junioru ieskaite, un vēlas cīnīties par uzvaru tās kopvērtējumā. Liepājas posmā viņš starp junioriem guva trešo vietu.

Gan Ingrams, gan Sirmacis brauc ar «Peugeot 208 R2» automašīnām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu