Jonass apmierināts ar PČ pirmajā posmā paveikto

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas talantīgais motobraucējs Pauls Jonass sociālajos tīklos internetā paudis apmierinājumu ar aizvadītajā nedēļas nogalē pasaules čempionāta motokrosā MX2 klasē sezonas pirmajā posma paveikto.

Jau vēstīts, ka Jonass sestdien Katarā notikušajā pirmajā posmā izcīnīja augsto sesto vietu. Ja pirmajā braucienā viņš bija devītais, tad otrajā izdevās finišētu uzreiz aiz labāko trijnieka.

Pirms tam piektdien Jonass bija sestais kvalifikācijā, lai gan sacensību sākumā bija pat pirmais, taču vienā no līkumiem jaunais latvietis pieļāvis kļūdu.

«Sestdien pirmajā braucienā man atkal padevās lielisks starts, un aptuveni pirmās desmit minūtes biju vadībā. Tomēr pēc tam pilnībā zaudēju savu ritmu un finišu sasniedzu vien devītajā vietā,» sociālajos tīklos raksta Jonass. «Tiesa, otrajā braucienā starts vairs nebija tik lielisks, bet izdevās izrauties trešajā pozīcijā. Pēc tam gan vienu vietu zaudēju, finišējot ceturtais, bet divu braucienu summā izcīnīju sesto pozīciju.»

«Kopumā esmu apmierināts ar savu ātrumu, startu un sasniegtajiem rezultātiem. Labs veids, kā sākt 2015.gada sezonu,» uzsvēra Jonass.

Kā zināms, Jonass līdz 2019.gadam noslēdzis līgumu ar KTM rūpnīcas komandu.

Pasaules čempionātā šosezon plānoti 18 etapi, turklāt 12.jūlijā sportistiem arī plānotas sacensības Ķeguma trasē Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu