Fetels par gaidāmās sezonas favorītiem uzskata Hamiltonu un Rosbergu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Četrkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Sebastjans Fetels, kurš šosezon pārstāvēs «Ferrari» komandu, par 2015. gada sezonas favorītiem uzskata abus «Mercedes» komandas pilotus - pērn uzvarējušo Lūisu Hamiltonu un otrajā vietā palikušo Niko Rosbergu.

Fetels, kurš par F-1 čempionu kļuva 2010., 2011., 2012. un 2013. gadā, izdevumam «La Gazzetta dello Sport» sacīja, ka par čempiona titulu tāpat kā pērn cīnīsies Hamiltons ar Rosbergu, abu izredzes vērtējot kā līdzīgas.

Savas izredzes Fetels nevērtē tik augstu, akot, ka «Ferrari» līdzjutēji uzvaru čempionātā var sākt gaidīt tikai nākamajā sezonā. «Šobrīd ir grūti pateikt, cik stipri mēs esam. Jābūt pacietīgiem, lai gan mašīna darbojas patiešām labi,» intervijā pirms sezonas sacīja Fetels.

«Ferrari» komandā Fetels oficiāli debitēs nākamajā nedēļā, kad Melburnā risināsies sezonas pirmais posms - Austrālijas «Grand Prix» izcīņa.

Četrus pasaules čempiona titulus vācietis izcīnīja «Red Bull» komandā, taču iepriekšējā sezona viņam nebija veiksmīga.

2015. gada F-1 sezonā būs 20 posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu