Alonso un Botasam ļauj piedalīties Malaizijas «Grand Prix»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Fernando Alonso no «McLaren» komandas un Valteri Botass no «Williams» vienības nedēļas nogalē varēs piedalīties Pirmās formulas (F-1) sezonas otrajā posmā Malaizijas «Grand Prix» izcīņā.

Abi piloti veselības problēmu dēļ izlaida sezonas pirmo posmu Austrālijas «Grand Prix» izcīņu, bet ceturtdien pēc F-1 ārstu medicīniskajām pārbaudēm viņi tika pielaisti startam svētdien Sepangas trasē paredzētajās sacensībās.

Divkārtējais F-1 čempions Alonso 22. februārī testu braucienos piedzīvoja avāriju, kurā guva smadzeņu satricinājumu. Malaizijā Spānijas autobraucējam būs debija pie «McLaren» mašīnas stūres, jo iepriekš viņš startēja «Ferrari».

Savukārt somu pilots Botass sezonas pirmo posmu izlaida muguras lejasdaļas traumas dēļ.

Austrālijas «Grand Prix» izcīņā dubultuzvaru izcīnīja «Mercedes» komandas piloti - pirmais bija pērnā gada F-1 čempions Luiss Hamiltons, bet otro vietu ieņēma Niko Rosbergs.

Piektdien Sepangā notiks pirmie divi treniņbraucieni, sestdien tiks aizvadīts trešais treniņš un kvalifikācijas sacensības, bet Malaizijas «Grand Prix» tiks aizvadīta svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu