Hamiltons, neskatoties uz tehniskām problēmām, ātrākais Malaizijas posma piektdienas treniņos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pašreizējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons no «Mercedes» komandas piektdien sasniedza ātrāko rezultātu Malaizijas «Grand Prix», kas ir otrais posms jaunajā sezonā, pirmajos brīvajos treniņbraucienos.

Pirmajā treniņu sesijā brits Hamiltons tehnisku problēmu dēļ neaizvadīja nevienu lidojošo apli, turklāt arī otro sesiju sāka vēlu, bet tas neliedza 5,543 kilometrus garo trasi labākajā mēģinājumā veikt minūtē un 39,790 sekundēs.

Otrajā sesijā otrais bija soms Kimi Raikonens no «Ferrari» komandas, kurš atpalika par vairāk nekā 0,3 sekundēm, bet trešais palika Hamiltona komandas biedrs vācietis Niko Rosbergs, kurš pirms tam dominēja pirmajā sesijā.

Dienu ievadošajā treniņu sesijā Rosbergs trasi veica minūtē un 40,124 sekundēs, viņam sekoja Raikonens, bet trešais bija otrs «Ferrari» pilots Sebastjans Fetels no Vācijas.

Pirmo reizi pēc pirmssezonas testos piedzīvotās smagās avārijas piektdien trasē devās spānis Fernando Alonso, kurš šosezon pārstāvēs «McLaren» komandu, abās sesijās uzrādot 17.rezultātu.

Tāpat trasē pirmoreiz šosezon izbrauca «Manor Marussia» komanda, kuras piloti Vils Stīvenss un Roverto Meri abās sesijās bija vājākie.

Sestdien tiks aizvadīta vēl viena treniņbraucienu sesija un kvalifikācijas sacensības, bet sacīkstes svētdien sāksies plkst.10 pēc Latvijas laika.

Kā zināms, sezonas pirmajā etapā pirms divām nedēļām Austrālijā dubultuzvaru guva «McLaren» piloti Hamiltons un Rosbergs, bet trešais finišēja Fetels.

Šosezon F-1 piloti sacentīsies 19 posmu garumā. Sākotnēji bija plānoti 20 etapi, tomēr šonedēļ tika atceltas vasarā gaidāmās sacīkstes Vācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu