Latvieši startē ERČ posmā «Circuit of Ireland»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marek Pleha

Ziemeļīrijā no 2. līdz 4. aprīlim notiekošais rallijs «Circuit of Ireland» ir otrais posms Eiropas Junioru rallija čempionātā, un šajā ieskaitē uz starta stājas 19 ekipāžas, tostarp abas «Sports Racing Technologies» komandu pārstāvošās ekipāžas – Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins un Vasilijs Grjazins/Dmitrijs Lebediks. Latvijas sportistiem šī ir debija Ziemeļīrijā.

Pēc sešiem aizvadītiem ātrumposmiem labāk sniegumu rāda Grjazins, kurš ieņem 7.vietu RC4 klasē, kamēr Sirmacis pagaidām ierindojies astotajā vietā.

Pirmajā posmā «Rally Liepāja» Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins izcīnīja 3. vietu, kas ekipāžai dod 24 punktus čempionāta kopvērtējumā. Sezonas līderis pēc pirmā posma ar 39 punktiem ir zviedru braucējs Emīls Berkvists, kuram ar 29 punktiem seko norvēģu braucējs Stīvs Roklands.

Kopumā Junioru rallija čempionāta kalendārā iekļauti seši ralliji, trijos no tiem ātrumsacensības notiks pa asfalta seguma ceļiem.

«Sports Racing Technologies» komanda šogad plāno piedalīties visos Eiropas rallija čempionāta junioru ieskaites posmos un cīnīties par augstākā kaluma godalgām sezonas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu