Rikjardo paudis vilšanos par sezonas sākumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komandas austrāliešu pilots Daniels Rikjardo paudis vilšanos par sezonas sākumu, lai gan katrā no posmiem sportistam izdevies tikt pie punktiem.

Pērn Rikjardo izcīnīja trīs uzvaras, izrādot pretestību abiem «Mercedes» pilotiem britam Lūisam Hamiltonam un vācietim Niko Rosbergam. Savukārt šīs sezonas pirmo trīs posmu laikā austrālietis ticis pie 11 punktiem, kas kopvērtējumā viņam šobrīd dod astoto vietu.

Ja pirmajā posmā Rikjardo bija sestais, tad nākamajos divos rezultāti jau pieticīgi - desmitā un devītā pozīcija.

«Skan jau labi - katrā no pirmajiem trim posmiem tikt pie punktiem, taču cerējām uz kaut ko vairāk,» izteicās Rikjardo. «Cenšamies, kā varam. Progress ir redzams, un katrās sacīkstēs vēlamies sasniegt vairāk. Domāju, katrs gribējām vairāk pagājušajā nedēļā notikušajā posmā Ķīnā.»

Jau šonedēļ F-1 piloti aizvadīs sezonas ceturto posmu, sacenšoties Bahreinā.

«Nedēļas laikā maz ko var izdarīt, taču tam, kas mums ir azotē, ir liels potenciāls,» uzskata austrālietis.

Tikmēr vēl sliktāk šosezon klājies Rikjardo komandas biedram krievam Daņilam Kvjatam, kurš trīs posmu laikā ticis vien pie diviem punktiem. Kādreiz dominējošā «Red Bull» komanda pašlaik ar 13 punktiem Konstruktoru kausa kopvērtējumā ieņem piekto vietu, tikai par punktu apsteidzot savu meitasvienību «Toro Rosso».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu