Alonso saglabā optimismu par McLaren šīs sezonas potenciālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par spīti šosezon ļoti pieticīgajam sniegumam, Pirmās formulas (F-1) spāņu pilots Fernando Alonso saglabā optimismu par «McLaren» komandas šīs sezonas potenciālu.

«McLaren» vienība, kas atsākusi kādreiz slaveno sadarbību ar dzinēju piegādātāju «Honda», šīs sezonas pirmajos četros posmos nav tikusi ne pie viena punkta. Tā ar «Manor Marussia» komandu ir vienīgās, kas šosezon vēl nav iekrājušas kaut vienu punktu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bahreinā notika sezonas ceturtais posms, kurā spēkrata problēmu dēļ uz starta nemaz nestājās «McLaren» pilots brits Džensons Batons, bet Alonso finišēja 11.vietā, kas ir komandas šīs sezonas labākais sasniegums.

«Man jābūt reālistam - esmu apmierināts ar šajā posmā sasniegto. Mums ir dažas nopietnas problēmas, turklāt Batons nemaz nevarēja doties uz starta,» pēc sacīkstēm sacīja Alonso. «Man bija svarīgi tikt līdz finišam, veikt visus šos apļus. Tagad mums priekšā ir trīs nedēļas, lai uzlabotu sniegumu un formulu. Tomēr noslēgt sacīkstes vairāk vai mazāk konkurētspējīgi ir labākās ziņas.»

«Nākamais posms maijā būs Spānijā, kas ir mana dzimtene, bet pēc tam dodamies uz Monako, kas nav ātra trase. Līdz ar to mums ir iespējas paveikt kaut ko vairāk,» pauda Alonso, kurš «McLaren» komandai pievienojās pirms šīs sezonas, pārnākot no «Ferrari».

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderis ar 93 punktiem ir pašreizējais pasaules čempions brits Lūiss Hamiltons no «Mercedes», kurš triumfēja arī Bahreinas posmā. Otrais ar 65 punktiem ir viņa komandas biedrs vācietis Niko Rosbergs, no kura vienu punktu atpaliek «Ferrari» pilots Sebastjans Fetels no Vācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu