Viasat Motor un TV6 tiešraidē translēs rallijkrosa PČ posmus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: WWW.RALLYCROSSRX.COM

MTG grupas televīzijas kanālos arī 2015. gadā tiešraidē tiks translēti pasaules rallijkrosa čempionāta visu 13 posmu izšķirošie notikumi.

Pasaules rallijkrosa čempionāta tiešraides šogad būs iespējams vērot ne tikai kanālā Viasat Motor (HD kvalitātē) un Viasat Sport Baltic (ne visiem posmiem), bet arī kanālā TV6. Pirmā translācija no čempionāta posma Portugālē būs vērojama jau svētdien, 26. aprīlī, tiešraidē plkst. 16:00 kanālā TV6 un Viasat Motor.

Pasaules rallijkrosa čempionātā šogad paredzēti 13 posmi un katra posma izšķirošo notikumu translācija paredzēta divas stundas, kuras laikā būs iespējams vērot intervijas ar braucējiem, ekspertu komentārus, kvalifikācijas kārtu zīmīgākos momentus un ieskaites klašu pusfinālus un finālbraucienus.

Translācijās varēsiet sekot līdzi arī latviešu Reiņa Nitiša un Jāņa Baumaņa panākumiem augstākās raudzes čempionātos. Rallijkrosa PČ turpinās startēs Reinis Nitišs, kurš pērn, debitējot prestižākajā Supercar klasē, izcīnīja trešo vietu čempionāta kopvērtējumā. Vienlaicīgi ar pasaules čempionātu notiek arī rallijkrosa Eiropas čempionāts, kurā priekšpiedziņas Super1600 klasē piedalīsies Jānis Baumanis, kurš pērn, pirmo reizi startējot šajā klasē, čempionāta kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu. Tāpat Baumanis šogad plāno savu debiju arī pasaules čempionātā, kur pilnpiedziņas Supercar klasē paredzēts starts trijos posmos – Lielbritānijā, Norvēģijā un Turcijā.

Rallijkrosa PČ pirmā posma translācijas laiki:

  • TV6 svētdien, 26. aprīlī, plkst. 16:00 (tiešraide)

  • Viasat Motor svētdien, 26. aprīlī, plkst. 16:00 (tiešraide, HD kvalitātē un bez reklāmas pauzēm)

  • Viasat Sport Baltic svētdien, 26. aprīlī, plkst. 20:00

Rallijkrosa pasaules čempionāta kalendārs

1. 26. aprīlis Portugāle, Montalegre

2. 3. maijs Vācija, Hokenheima

3. 17. maijs Beļģija, Metē

4. 24. maijs Lielbritānija, Lidenhila

5. 21. jūnijs Vācija, Esteringa

6. 5. jūlijs Zviedrija, Hejesa

7. 8. augusts Kanāda, Trois-Rivières

8. 23. augusts Norvēģija, Hella

9. 6. septembris Francija, Loeaka

10. 20. septembris Spānija, Barselona

11. 4. oktobris Turcija, Stambula

12. 18. oktobris Itālija, Frančakorta

13. 29. novembris Argentīna, Sanluisa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu