Matīss Karro pēc traumas atgriežas trasē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Pēc gada sākumā gūtās traumas treniņus atsācis motokrosa kluba «MX Moduls» pārstāvis Matīss Karro. Viņš jau 1.maijā Valmierā startēs Superkausa sacensību 1.posmā.

Šobrīd Matīss Karro atrodas Anglijā un aktīvi trenējas. Paredzēts, ka viņš šajā sezonā, pārstāvot klubu «MX Moduls», piedalīsies visos motokrosa seriāla «Superkauss» posmos, kā arī atsevišķos Latvijas motokrosa čempionāta posmos.

Matīss Karro: «Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē, jo atkal varu darīt to, kas man padodas vislabāk. Esmu atguvies pēc gūtās traumas un par to, ka tik ātri esmu atpakaļ trasē, personīgi gribu pateikt paldies motokrosa kluba «MX Moduls» valdes priekšsēdētājam Mārim Martinsonam. Viņš man palīdzēja finansiāli, lai varu pēc iespējas ārtāk veikt operāciju un atgriezties sacensībās. Pēdējā reizē, kad apmeklēju dakteri, saņēmu priecīgu ziņu. Viņš atļāva man pamazām sākt treniņus uz motocikla. Arī pirms šīs ziņas gluži mājās nesēdēju. Cītīgi strādāju pie fizioterapeita.»

«Ar nepacietību gaidu pirmo Superkausa posmu un priecājos, ka varēšu startēt sacīkstēs Latvijā - manu fanu, draugu un atbalstītāju priekšā. Gribu uzteikt Superkauss Valmieras posma organizatoru, kurš vienmēr ir parūpējies, lai sportistiem būtu perfekta trase, un arī līdzjutēji novārtā netiek atstāti. Zinu, ka tieši šajās sacensības būs daudz jaunumu apmeklētājiem, bet par to jums pašiem jāpārliecinās. Tur būs ko darīt gan lieliem, gan maziem. Tiekamies visi Valmierā! Jūsu atbalsts trases malā man tikai palīdzēs», stāsta Matīss Karro.

Matīss šajā sezonā plāno piedalīties arī Anglijas čempionātā, kur būs jācensšas aizstāvēt pērn iegūo čempiona titulu, kā arī Anglijas nacionālajā čempionātā pārstāvot Anglijas komandu Route Energy 77 MVR-D Honda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu