«Williams» komandu neuztrauc pērn piedzīvotie finansiālie zaudējumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmās formulas (F-1) komandu «Williams» neuztrauc pērn piedzīvotie 42,5 miljonu mārciņu (59,4 miljonu eiro) lielie zaudējumi, jo šis gads solās būs krietni ienesīgāks.

Pērn «Williams» komanda pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezās starp vadošajām F-1 vienībām, tās pilotiem regulāri kāpjot uz goda pjedestāla. Vēl 2013.gadā tā Konstruktoru kausā ierindojās tikai devītajā vietā, kas bija sliktākais sniegums komandas pastāvēšanas vēsturē, kamēr pērn izdevās būt jau trešajiem.

Vēl 2013.gads «Williams» noslēdzās ar peļņu, taču neveiksmes trasē noveda pie mazākām naudas balvām un sponsoru aktivitātes samazināšanās. Līdz ar to pērn komanda piedzīvojusi 42,5 miljonus mārciņu lielus zaudējumus.

«Lai gan pēc finanšu rādītājiem 2014.gads bijis vājš, kopumā tas bija tieši tāds, kādu gaidījām, jo atkal esam starp vadošajiem spēkiem F-1 pasaules čempionātā,» uzsvēra «Williams» izpilddirektors Maiks O'Driskols. «Pagājušā gada zaudējumus varētu nodēvēt par paģirām, jo šogad finansiālā ziņā būsim krietni labāki.»

Arī pēc šīs sezonas pirmajiem četriem posmiem «Williams» ar 61 punktu Konstruktoru kausa kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Čempionu titulu komanda nav izcīnījusi kopš 1997.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu