Karro atgriežas trasē un triumfē Superkausa pirmajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Pēdējo gadu Latvijas labākais motokrosa braucējs Matīss Karro pēc traumas izārstēšanas piektdien izcīnīja uzvaru Valmierā notikušajā jaunās sezonas pirmajā Superkausa posmā.

Karro, piedaloties prestižākajā «MX Pro» klasē, izcīnīja uzvaru vienā no trim braucieniem, aizvadot sīvu cīņu ar Dāvi Ivanovu. Pēc diviem braucieniem par vienu punktu priekšā bija Ivanovs, taču noslēdzošajā - trešajā - etapā uzvaru izcīnīja tieši Karro, otrajā vietā atstājot savu konkurentu.

Abiem noslēgumā bija pa 96 punktiem, līdz ar to sacensību kopvērtējuma uzvarētāju noskaidroja pēc pēdējā brauciena rezultātiem. Tā kā tajā triumfēja Karro, tieši viņš kļuva par pirmā Superkausa posma uzvarētāju.

Karro februāra sākumā treniņā savainoja ceļgala krusteniskās saites. Kaut sākotnēji tika prognozēts, ka viņš trasē atgriezīsies vien vasaras vidū, pēc sekmīgas rehabilitācijas sportists drīz vien jau bija noskaņots to paveikt ātrāk. Paredzēts, ka viņš šajā sezonā, pārstāvot klubu «MX Moduls», piedalīsies visos motokrosa seriāla «Superkauss» posmos, kā arī atsevišķos Latvijas motokrosa čempionāta posmos.

Tikmēr trešais «MX Pro» klasē piektdien bija igaunis Prīts Ratseps.

Savukārt kvadru sacensībās labākais bija lietuvietis Domants Vaznis, aiz sevis atstājot Ralfu Reinfeldu un Endiju Bernicu. Jauniešu klasē triumfēja Elgars Jonass, bet junioriem - Ralfs Edgars Ozoliņš. Senioros tikmēr labākais bija Leons Kozlovskis.

Superkausā šosezon plānoti četri posmi. Pēc Valmieras posma 21.jūnijā motokrosa virpulis otro gadu apstāsies Zaķusalā, Rīgā, 16.augustā tiks aizvadīts posms Madonā, bet sezona 13.septembrī noslēgsies ar posmu Brocēnos.

Tāpat 12.jūlijā Ķegumā plānots tradicionālais pasaules čempionāta posms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu