Deniss: Alonso nepametīs «McLaren»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu pilots Fernando Alonso pēc šīs sezonas nepametīs vāji startējošo «McLaren» komandu, jo viņam ir trīs gadu līgums, izteicās vienības vadītājs Rons Deniss.

Alonso «McLaren» komandai pievienojās pirms šīs sezonas, piecu gadu laikā tā arī nespējot pie titula tikt ar «Ferrari» formulu. Tiesa, šo sezonu «McLaren» iesākusi ļoti vāji, četru posmu laikā neizcīnot nevienu punktu.

«Alonso ir trīs gadu līgums, kas neparedz iespēju viņam pamest komandu,» izcēla Deniss. «Tas ir tieši tik vienkārši. Starpsezonā šāda tipa līgumu viņam piedāvājām, kas no Alonso puses arī tika parakstīts.»

Pats Deniss gan pauda pārliecību, ka «McLaren» atgūsies, turklāt tās jaunais dzinēju piegādātājs «Honda» progresējot no sacīkstes uz sacīksti.

«Pieminiet manis teikto. Kopā izcīnīsim uzvaras, mēs dominēsim,» piebilda Deniss.

«McLaren» komanda nav spējusi uzvarēt nevienās sacīkstēs kopš 2012.gada.

Alonso par pasaules čempionu kļuva 2005. un 2006.gadā, pārstāvot «Renault» komandu, bet 2007.gadā viņš pievienojās «McLaren», kur gan nespēja sadzīvot ar tā brīža komandas biedru Lūisu Hamiltonu, pavadot tikai vienu sezonu.

Savā līdzšinējā F-1 pilota karjerā Alonso guvis 32 uzvaras un 97 reizes kāpis uz goda pjedestāla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu