Menedžere: Šūmahers rehabilitācijā turpina uzrādīt «progresu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers, kurš veic rehabilitāciju pēc slēpošanas negadījumā gūtās galvas traumas, turpina uzrādīt progresu, pavēstījusi viņa menedžere.

«Esam priecīgi, turpinot teikt, ka viņš veic progresu, ņemot vērā galvas traumu nopietnību,» Sabīne Kēma teica sponsoru pasākumā.

Kā zināms, pašlaik 46 gadus vecais Šūmahers 2013.gada izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Turpinājumā viņš ilgstoši atradās mākslīgi radītā komā, atmostoties pēc 189 dienām. Šobrīd Šūmahers ārstēšanos turpina mājās, tomēr publisko viņš kopš negadījuma joprojām nav redzēts.

Pērnajā oktobrī Šūmaheru aprūpējošais ārsts pavēstīja, ka sportista veselības stāvoklī ir novērojams progress, taču atveseļošanās procesam nepieciešami vairāki gadi.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfēja F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot «Benetton» vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams «Ferrari».

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu «Mercedes» komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu